2013.02.11.
16:16

Írta: saran

Ronda és finom

A nyakamon maradt egy egész zacskó teljeskiörlésű toast kenyér, másnapi lejárattal és mivel rajtam kívül más nem eszi a családban, valamit ki kellett találnom... Pain perdu! milyen régen ki akartam már próbálni, végre itt az alkalom! Az internetes receptet kicsit variáltam: egyesével, csoki nélkül sütöttem ki a cukros-tejes-tojásba áztatott kenyereket vajon, majd barack szósszal tálaltam. Az ősszel eltett baracknak ugyanis nem volt nagy sikere a lányomnál, akit most próbálok megismertetni az ízekkel. A fagyasztott, felengedett barackot (konzerv is megteszi) összeturmixoltam és 1dl almalében kikevert vanília pudinggal felfőztem.

painperdu.jpg

A siker osztatlan volt :-)

Szólj hozzá!

Címkék: konyha

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatkezzel.blog.hu/api/trackback/id/tr685070332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása