2011.01.11.
20:14

Írta: saran

Beköszöntő

Most veszek egy nagy levegőt és belevágok! Mármint a blogírásba. Úgy tervezem, hogy a saját készítésű hasznos és haszontalan dolgaimat mutatnám be, megosztanám a kézműves praktikáimat és egyéb, művészetekkel kapcsolatos élményeimet tenném közkinccsé. Magamról: N. Sárának hívnak és jelenleg gyed-en vagyok, kislányom Emília egy éves. A civil életben könyvelőként, könyvvizsgálóként dolgoztam, aminek nem sok köze van a kreativitáshoz. Bár ha belegondolok, egyre nagyobb az igény a kreatív könyvelés iránt... Tehát nem vagyok profi, fél év művtöri felkészítőn kívül semmi kapcsolatot nem tudok felmutatni az életrajzomban az alkotóművészet terén. Csupán bizsereg bennem valami, hogy vágjak-ragasszak-szabjak-varrjak-kössek-fessek-díszítsek valamit. Nincs kedvenc technikám, mert mindent ki akarok próbálni, mindig valami új ötlet jut eszembe és csapongok az új lehetőségek között: kötés, horgolás, textil-, üveg-, porcelán-, selyemfestés, könyvkötészet, gyöngyözés, varrás, hímzés, embossing… Ígérem, apránként mindenről lesz majd szó a blog-ban. 


2 komment

Címkék: rólam

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatkezzel.blog.hu/api/trackback/id/tr922577370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzaboIca 2011.01.12. 13:58:24

Köszönettel a meghívásért:

1. Legyen áldás az úton, amit ma kezdesz el,
Legyen veled az Isten, kérjük kísérjen el.
Kérjük oltalmazzon meg, és adjon néked erőt,
Utadon vezessen, formáljon, szeressen,
Legyen a te őriződ!

2. Legyen áldás az úton, amit ma kezdesz el,
Tegye jóvá az Isten, amit te rontasz el.
Kérjük, lénye ragyogja lábad elé a fényt.
Lásd meg, hogy útadon isteni oltalom
Vigyáz rád és szeretve félt.

3. Legyen áldás az úton, amit ma kezdesz el,
Legyen erőd és türelmed, ha szenvedni kell.
Legyen erőd szeretni, utolsó lenni, ha kell,
Szívesen szolgálni, hálával áldozni,
Jézusra mutatni fel.

4. Legyen áldás az úton, amit ma kezdesz el,
Öröm kísérjen végig, amíg úton leszel.
Legyen boldog életed, és mindig az övé.
Szívünkből szeretünk, imában kísérünk,
Életed célja felé.

maery 2011.01.12. 15:44:34

Koszonom Sara a meghivast, nagy elvezettel olvastam az elso bejegyzeseidet. Emilia egyre tunderibb :), a bejegyzesek pedig nagyon otletesek, frappansak es tenyleg abszolut "beinditjak" az embert ... nagyon orulok hogy a ragasztos receptedet kozkinccse tetted, mert en leginkabb decoupage technikaban elem ki magam, es mindig gond, hogy honnan szerezzek kello mennyisegu es tipusu ragasztot! Csak igy tovabb!!! :) Es nem utolso sorban Boldog Uj Evet Kivanok!!! Mary
süti beállítások módosítása