2011.12.04.
19:58

Írta: saran

Karácsonyi etikett

Egy gyors megoldás, ha nincs kedved ajándékkísérő kártyákat írogatni. Irodai, öntapadós etikett lapokra karácsonyi mintákat nyomtattam, ezzel "címkéztem" fel a csomagokat.

A mintákat a net-ről vadásztam le és sima word dokumentumba illesztettem be. Egy titka van az eljárásnak, nagyon pontosan kell lemérni az etikett lapok méretrácsait és azt a word-ben táblázatban előállítani. A clipart mintákat szintén a megfelelő méretre kell kicsinyíteni és beilleszteni a dokumentumba. Persze egy próbanyomtatás sem árt sima papírra, hogy ne a drága etikett papírt pazaroljuk, ha mégsem jól illeszkednek a minták a hálóra.

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony csomagolás

2011.12.03.
19:37

Írta: saran

Nyomdázás

Karácsony alkalmából elővettem édesanyám által készített nyomdákat, amit PVC padló lapból készített sniccer, penge segítségével. A karácsonyfa és hópihe felhasználása igen sokféle lehet, képeslap, csomagolópapír is díszíthető vele, de most kipróbáltam, hogy mutat sima fehér szalvétán.

Krumpliból is készítettem (egyszer használatos) nyomdát, mézeskalács forma segítségével.

A boltban készen vásárolt nyomdákat szintén kipróbáltam szalvétán és képeslapon egyaránt.

De nagyobbacska gyerekek kezébe is bátran adhatjuk a nyomdát, ők maguk készíthetik el a család nevében kiküldendő  képeslapokat, ajándékkísérő kártyákat.

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony képeslap nyomda

2011.12.02.
19:30

Írta: saran

Mikulás öko-csomag

Öko-csomagolás, ugyanis a színes bandana kendőt remélem szívesen használják majd az unokatesók és keresztgyereknek a későbbiekben. A csomag tartalmában is igyekeztem "öko" lenni, amennyire lehet, a csoki mikulás ugyan kötelező, de mellette pörkölt mogyorót, mandulát, pisztáciát, aszalt gyümölcsöket tettem a csomagba.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kendő mikulás csomagolás

süti beállítások módosítása